12 lasarberattelser ifall mardromsdejter – har ar era varsta matchningar gallande Tinder!

12 lasarberattelser ifall mardromsdejter – har ar era varsta matchningar gallande Tinder!

Han bodde i Stockholm och sjalv i Uppsala

Metro Mode-redaktionen ville hora allt om era varsta Tinder-dejter – och ni delade med er! Nedan kan du lasa om tretton mardromsdejter som nagra fran vara lasare oppnade upp sig om.

Att vara singel och dejta kan besta ratt befriande och lajbans – men ej alltid. Vissa dejter kan rent ut sagt lite en att onska fly faltet och ge upp dejtinglivet. Du som varit pa en precis dalig dejt – du ar inte allena!

”Vi hade skrivit ett tag och han fragade om vi skulle dra och knapra pizza. Ah men balans soft forsta dejt, tankte jag. Sjalv ville ju inte se https://kissbrides.com/sv/amolatina-recension/ sunkig ut enbart pro att vi skulle kaka pizza men drog gallande mej ett par jeans och en college-troja med sneakers. Moter upp honom, som kommer i finskor och kavaj. Wtf? Na da skulle han plocka med undertecknad pa nagon superfin italiensk servering. Det var hans version av att fortara pizza en tisdag liksom. Har aldrig skamts sa kopiost i hela karna liv …”

”Matchade med en assnygg gosse. Han fragade typ pa rak arm ifall vi skulle traffa sa vi bestamde en bar. Han skrev bums innan och fragade ifall allting varenda ok och ifall sjalv aven fortsattningsvis varenda kungen, vilket sjalv saklart var. Pa pendeln in blev det forseningar sa att sjalv skrev att sjalv skulle bli lite sen. Fick intet svar. Tankte att han kanske ej kollar Tinder sa ofta men att han absolut gor det om han marker att jag ar sen. Tio minuter efter utsatt epok har han aven fortsattningsvis ej svarat och jag borjar forutse orad. Nar jag kommer in i baren ar han inte dar … Jag satter mej ner, vantar, vantar och vantar. Han dok aldrig upp. Dagen efter hade han tagit bort var matchning.”

Sjalv traffade en karl ovan Tinder

”Vi hade kakat lunch dar vi betalade var pro sig. Sedan gick vi gallande en marknad dar de salde chokladbollar bred ett stand. Han sa att han ville ha en och fragade om jag aven ville det. Vilket sjalv saklart ville! Han i kiosken la fram par men enar sager min dejt ”Jag ska blott bekosta forut en”. Chokladbollen kostade fem kronor. Det blev ingen mer dejt.”

“Jag skulle kungen en Tinder-dejt och vi hade haft en bra pratstund. Vi skulle ses och fika och sjalv var tidig. Da kommer det fram en kis som ar kortare an mej (fast det stod 1,85 cm kungen profilen) och halsar. Jag kanner ej genom honom pro sjalv inser dar och da att han photoshoppat avta bilder och jag varenda synnerligen ej attraherad fran honom i verkligheten! Vi fikade i en timme och det var sa stelt. Det var en hemsk dejt, obeflackad vanda. Han skrev darefter flera ganger efterat och avslutade med: “Forstar att du inte vill traffa mer, men jag ar i allihopa fall tacksam forut att jag fick ses dig i en timme.”

“Det arme ar en epistel om nar sjalv var nagons varsta dejt … Vi hade gott ej pratat supermycket innan men vi bestamde oss for att ses. Jag erbjuder undertecknad att ejakulera till Stockholm och vi mots kungen centralen. Vi akte varldens stelaste tunnelbanetur och vaxlade typ tva ordfoljder gallande det dar taget. Darefter gick vi till en krog som han tipsade ifall som varje “sa gosig och saaaa bra” och det var typ O’learys … Sa dar inneha jag akt 1,5 timme forut blaskig bira kungen ett fasansfull ogenuint stalle. Vi hade noll att konversera ifall och jag ville bara darifran. Pro att atnjuta nagot att pladdra ifall borjar sjalv pladdra ifall att sjalv blott ar pa den arme dejten for att anlanda kvar en frank som sjalv ar olyckligt betuttad i, att jag i sjalva verket ej ar hagad av nagot umgange med nagon utan vill slunga mej ut kungen marknaden. Sen spenderar jag en halvtimme med att skriva ifall hur bra den arme killen ar som jag ar kar i innan sjalv skyller pa att sjalv ska ses en kompis och paborjar aterigen den 1,5 timme langa resan bo.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *